Sigla TNL

Sigla TNL

miercuri, 15 decembrie 2010

"MISS CRACIUNITA TNL 2010"

PRESELECTIA


        Asa cum era firesc, Organizatia de Tineret a Partidului National Liberal filiala Braila, va organiza, cu ocazia sarbatorilor de iarna,  petrecerea de sfarsit de an, cu toti membrii si simpatizantii tineretului liberal, dar si cu invitatii acestora.

       Este un eveniment important pentru noi, la care  dorim sa participate toti cei care au  fost trup si suflet alaturi de organizatie, cei care au participat la intalnirile, actiunile, sedintele si intiativele tinerilor liberali braileni.

        Asadar pe data de 23.12.2010 , ora 19.00 , la hotel Globe Business Center (GBC), va asteptam cu prietena sau prietenul la aceasta petrecere. Elementul surpriza al intalnirii  noastre , va fi "Concursul de Miss" cu care vom initia acest mult asteptat eveniment.

            Preselectia tinerelor aspirante la titlul de Miss Craciunita TNL 2010 , asa dupa cum arata imaginea de mai sus , va avea loc la “Casa Artemis”, marti 21.12.2010 ora 18.00 si cu aceasta ocazie,  invitam orice pretendenta cu varsta de peste 18 ani, sa se inscrie la numarul de telefon postat pe imaginea de prezentare.

            Totodata, Craciunitele selectionate a fi concurente in  gala noastra, vor putea fi insotite la petrecerea cu care vom continua serata, de un  partener .

            Multumindu-va pentru aportul si devotamentul fata de Partidul National Liberal, va asteptam pe toti la acest eveniment unic!




Un comentariu: