Sigla TNL

Sigla TNL

marți, 7 iunie 2011

CONFERINTA TINERETULUI NATIONAL LIBERAL. UN SUCCES !!


        In data de 7.05.2011 a fost organizata Conferinta Nationala T.N.L. Evenimentul  a adus la start, un numar de 8000 de tineri din cele 47 de filiale TNL din tara, din care 150 de persoane au reprezentat filiala TNL Braila. Alaturi de acestia a participat la eveniment si presedintele PNL Braila, Catalin BOBOC.
     Programul evenimentului a fost unul destul de interesant. Se poate mentiona ca junii liberali au participat la deschiderea lucrarilor Conferinţei Naţionale a TNL si la prezentarea candidaţilor pentru Biroul Permanent National al TNL, unde liberalii braileni au sustinut pe candidatul Alexandru BUCALAU (din partea filialei TNL Braila). Tot aici a fost prezentat raportul de activitate al preşedintelui TNL, Florin Alexandru ALEXE si au fost informati cu privire la noile modificari aduse actualului Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al TNL.
     Ca un eveniment ce se doreste a fi unul de inalta clasa, nu au lipsit si discursurile invitatilor. Printre acestia s-au numarat: Crin ANTONESCU- preşedinte al PNL, Cristian ADOMNIŢEI - fost preşedinte al TNL, Călin POPESCU TĂRICEANU - liderul parlamentarilor PNL, fost prim-ministru şi preşedinte al PNL, Cătălin CHERECHEŞ - candidatul PNL pt primăria Baia Mare, Mihai VOICU - vicepreşedinte al PNL, Cristian BUŞOI- fost preşedinte al CSL si multe alte personalitati marcante ale PNL si TNL.
   Momentul maxim al evenimentului l-a reprezentat numirea noului presedinte al TNL Romania  si  componenta noii echipe a Biroului Permanent National TNL( care va functiona cu un mandat de doi ani).
       Si ca evenimentul sa fie finalizat intr-o nota liberala, cei 8000 de tineri au marsaluit pe strazile capitalei si si-au exprimat, cum au stiut ei mai bine, indignarea fata de actuala conducere a tarii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu