Sigla TNL

Sigla TNL

vineri, 24 decembrie 2010

Petrecerea tinerilor liberali braileni si concursul „Miss Craciunita TNL”, un succes desavarsit



Organizatia de Tineret a Partidului National Liberal, filiala Braila, s-a intalnit in seara zilei de joi, (23 decembrie), cu mic si cu mare, la petrecerea de sfarsit de an ce a avut loc la hotel Globe Business Center (GBC).

Cu aceasta ocazie, tinerii liberali braileni au organizat prima editie a concursului Miss Craciunita TNL”, ocazie cu care tineretul liberal si invitatii lor au putut vedea cele mai frumoase brailence.

Seara a fost deschisa de parada celor doisprezece fete care au trecut de preselectie si care au avut de facut fata la trei probe, una mai interesanta decat alta.

In prima parte a concursului, tinerele au defilat intr-o tinuta la libera alegere in timp ce prezentatorii Eduard Puiu si Irina Caloianu informau pe cei prezenti despre pregatirea si pasiunile fiecarei concurente.

A urmat proba de creativitate si cultura liberala, care a pus cunostintele, dar si emotivitatea fetelor la grea incercare.

In final, concurentele au impresionat in cel mai placut mod audienta atunci cand au defilat in rochii de seara dintre cele mai voluptoase.

Juriul a desemnat-o drept castigatoare pe Badin Nicoleta, de 26 de ani, care se pregateste sa devina un psiholog de succes. Este clar ca se afla pe drumul cel bun din moment ce a putut „lua mintile” juriului, care a fost unul echilibrat in decizii si componenta (din acesta facand parte trei domnisoare si trei domni). 

Nicoleta este in zodia Balanta, are 1,77 cm, iar in weekend se ocupa cu organizarea de evenimente intr-un important club.

Felul ei de a se descrie este unul tipic balantelor, care sunt niste personalitati contrastante. Este o „fire rebela si independenta, dar in acelasi timp sociabila si ii place tot ceea ce tine de frumos”

Locurile doi si trei au fost ocupate de Dumitru Monica, de 23 de ani, respectiv de Radu Alina, 22 de ani.

Felicitari sincere castigatoarelor si tuturor concurentelor, fiecare cu frumusetea si calitatile lor aparte.

De asemenea, pe parcursul serii, tinerii liberali au primit colindatori de la Liceul de Arta „Hariclea Darclee” din Braila si au asistat la o reprezentatie de dans sportiv.

Concursul „Miss Craciunita TNL” a fost, prin urmare, o dovada a frumusetii si gratiei feminine din acest oras, de altfel renumit pentru acest lucru, iar petrecerea care a urmat si la care concurentele au participat si ele s-a dovedit o explozie de energie tinereasca de care cu totii avem nevoie.

Sa ne intalnim voiosi si cu spor de munca anul viitor.

Publicat de Arsene Cosmin Madalin
















6 comentarii:

  1. da....nu mai ce zice ...dar imi place ce vad ....poate cand o sa vin si eu se mai organizeaza asa cv ....va pop craciun fericit la toti

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare petrecerea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. va pop!!!suntetzi cei mai tari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. faina petrecere rau de tot

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo bravo bravo frumos tipic tnl.kiar stiu sa se distreze...titeti-o tot asa.va poop p toti din Alampra Cipru

    RăspundețiȘtergere