Sigla TNL

Sigla TNL

luni, 31 ianuarie 2011

Catalin Boboc: Sunt extrem de bucuros ca am putut promova doi tineri la Primarie si Consiliul Judetean


Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, si-a exprimat deschis zilele acestea bucuria si entuziasmul in legatura cu ocuparea de catre doi tineri liberali, Alexandru Danaila (28 ani) si Adrian Radulescu (36 ani), a functiilor de viceprimar, respectiv vicepresedinte al Consiliului Judetean.

"Pot sa spun ca este cea mai mare multumire din viata mea politica vazandu-i pe cei doi colegi ai mei, cu care am crescut la partid, ca ocupa aceste functii", a afirmat Catalin Boboc, care a dorit astfel sa-i incurajeze pe toti tinerii liberali sa fie ambitiosi si sa dovedeasca, prin seriozitatea si implicarea lor, ca sunt extrem de capabili.

Importanta seniorilor in partid nu a fost nici ea lasata deoparte, experienta celor mai vechi in partid fiind considerata extrem de necesara tinerilor care vor sa se lanseze in politica si administratie.

"Promovarea tinerilor reprezinta totodata un pas important pentru reformarea clasei politice si ma bucur ca pot spune ca aceasta reforma a fost demarata de PNL cu lucruri concrete. Cred ca promovarea lor confirma faptul ca angajamentele mele de deschidere a partidului nu au fost doar promisiuni interne desarte", a tinut sa adauge presedintele PNL Braila.

Atat Alexandru Danaila, cat si Adrian Radulescu au activat, la intrarea lor in Partidul National Liberal, filiala Braila, in cadrul Tineretului Liberal Brailean, ceea ce ne da increderea si speranta ca organizatia de tineret este o pepiniera si o rampa de lansare extrem de prolifica. 

Publicat de Arsene Cosmin Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu