Sigla TNL

Sigla TNL

duminică, 13 februarie 2011

Tinerii Liberali Brăileni, câștigători la Gala TNL 2011



Tineretul Național Liberal din Brăila a participat la Gala TNL 2011, unde a și câștigat premiul pentru Cel mai bun material de campanie”, intitulat "Ghidul de inițiere al tânărului liberal TNL Brăila”.

Cea de-a șasea ediție a Galei TNL a avut loc, sâmbătă, 12 februarie, la Palatul Parlamentului, în sala Al.I.Cuza, care a adunat peste 1.500 de participanți.

Alături de tinerii liberali brăileni au stat președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc și deputatul PNL de Brăila, Diana Tușa. În sală au mai fost prezenți și președintele PNL Crin Antonescu, secretarul general Radu Stroe, senatorul Varujan Vosganian și fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu.

Gala TNL de anul acesta a celebrat 135 de ani de istorie a Tineretului Național Liberal și a fost însoțită de un film, care a prezentat cele mai importante momente din viața acestei organizații de tineret.

TNL Brăila s-a remarcat prin câștigarea premiului pentru "Cel mai bun material de campanie", intitulat „Ghidul de inițiere al tânărului liberal TNL Brăila”, un calendar al celor mai importante evenimente inițiate de TNL Brăila la nivel național.

Acest premiu este o dovadă a muncii continue, de peste an, a organizației TNL Brăila și o dovadă că în cadrul PNL Brăila se formează o echipă de oameni tineri, care vor reprezenta viitoarea generație de mâine. 

Publicat de Arsene Cosmin Mădălin


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu