Sigla TNL

Sigla TNL

joi, 20 ianuarie 2011

Doi tineri liberali, propusi de PNL Braila pentru functiile de Viceprimar si Vicepresedinte al Consiliului Judetean



PNL Braila a organizat joi, 20 ianurie, la sediul din Strada Mihai Eminescu, conferinta de presa saptamanala, in care a anuntat candidaturile pe care le sustine la functiile de Viceprimar si Vicepresedinte al Consiliului Judetean (CJ). 

Atat Alex, cat si Adrian au activat, la intrarea lor in Partidul National Liberal, filiala Braila, in cadrul Tineretului Liberal Brailean, ceea ce ne da increderea si speranta ca organizatia de tineret este o pepiniera si o rampa de lansare extrem de prolifica.

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, i-a nominalizat astfel pe Alexandru Danaila pentru a ocupa functia de viceprimar al Brailei, respectiv pe Adrian Radulescu pentru pozitia de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

Alaturi de acestia, in conferinta de presa, au fost prezenti si consilierul local, notarul Vasile Varga, si consilierul judetean Bogdan Minescu, care au explicat de ce acesti oameni sunt cei mai potriviti pentru a face performanta in noile functii.

"Ma bucur ca am luat o hotarare in cadrul Biroului Politic Teritorial in privinta sustinerii lui Alexandru Danaila. El are o pregatire solida si, pana acum, a desfasurat o activitate prodigioasa in calitatea sa de consilier local, unde a fost initiatorul mai multor proiecte. Sunt cel care l-am adus si sustinut in partid, iar Alexandru a confirmat in tot acest timp increderea acordata", a afirmat consilierul local Vasile Varga.

In ceea ce priveste functia pe care o va ocupa de acum inainte, "acum totul depinde de cum isi va duce la indeplinire atributiile", a adaugat domnul Varga, care a vrut sa raspunda totodata presei cu privire la posibilele neajunsuri pe care varsta acestuia de 27 de ani le-ar putea aduce: "Eu eram mai tanar decat Alex atunci cand am fost numit notar sef".  

Presedintele PNL Braila a mai spus si ca pozitia de viceprimar ar trebuie sa-i permita lui Alexandru Danaila sa-si scoata in evidenta calitatile de organizator si manager.

La randul sau, Alexandru Danaila a declarat ca este constient ca "aceasta functie ma poate si lansa, dar ma poate si prabusi, dar sustinerea de care ma bucur in cadrul partidului actioneaza ca o garantie a faptului ca aici multi oameni au incredere in capacitatile mele de a face treaba".

La conferinta de presa a PNL a fost totodata anuntat si nominalizarea consilierului judetean Adrian Radulescu pentru functia de Vicepresedinte al Consiliului Judetean.

In acest sens, consilierul judetean Bogdan Minescu a spus ca: "Sustinerea lui Adrian Radulescu, care are 36 de ani, este un semn ca se produce o schimbare de generatie in acest partid si in societate si indemnam toate partidele sa faca acelasi lucru".

In privinta calitatilor lui Adrian Radulescu, consilierul Minescu a spus: "Adrian este consilier judetean, are experienta necesara ocuparii functiei de vicepresedinte la CJ si are studiile necesare. Vreau sa am lucruri bune de spus despre Adrian peste un an jumatate".

Adrian Radulescu a tinut sa asigure presa si cetatenii acestui oras, spunand ca: "Ma voi descurca in noua functie, sunt dispus sa invat din mers, iar in privinta relatiei cu d-l Stancu, va asigur ca aceasta va fi una de colaborare". 

Articol publicat de Arsene Cosmin Madalin







3 comentarii:

  1. mult noroc ocupantilor noilor posturi si sa speram k totul va fi bine si k vom fi cu totii multumiti de rezultatele obtinute pe parcurs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes, forta de munca si rezultate extraodinare urez lui Alex Danaila(Viceprimar) si lui Adrian Radulescu (Vicepresedinte) pentru noile functii ocupate in cadrul Palatului Administrativ, Braila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes si forta pentru a realiza ceea ce isi propun. Ma bucur mult pentru Alexandru Danaila, felicitari pentru functie si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere