Sigla TNL

Sigla TNL

luni, 23 ianuarie 2012

Daca nu acum, atunci cand ?

        Deseori, atunci cand tinerii din zilele noastre discuta despre situatia economico-politica din Romania si isi dau cu parerea despre coruptie, lipsuri, nedretate si alte argumente nefaste si potrivnice unui trai decent, aproape mereu, acestia termina discutia prin a se declara "prea mici" pentru a putea influenta o lupta cu un sistem construit impotriva lor !
        Majoritatea, la nivel declarativ, avanseaza o serie de lucruri pertinente si chiar ai fi tentat sa crezi ca "respectivul", este un mic revolutionar, dar de cele mai multe ori, incheiata conversatia, aplombul si pornirea dispar aproape instantaneu..."noi suntem prea mici"..."nu avem nicio putere"...nu putem noi sa ne punem cu sistemul" !
       Din punctul meu de vedere este o opinie eronata.
       Exista o multime de forme prin care vocea si puterea tinerilor se poate amplifica, pana acolo unde ea trebuie auzita. Pana cand nu am facut parte dintr-o organizatie, dintr-un grup cu aceleasi crezuri, cu aceleasi aspiratii, nu mi-am dat seama cat de importanta este optiunea si forta unui grup organizat !
       Mai mult ca oricand, astazi, este impetuos necesar ca prezenta oamenilor tineri, educati si instruiti, decenti si determinati sa fie resimtita in Romania in toate domeniile de interes major.
       Acest lucru nu se poate realiza, daca cei pe care i-am nominalizat mai sus, s-au resemnat si nu au acum o tresarire de orgoliu. A venit momentul cand, fara sa fim instigati de sindicate sau de partide opozante, sa militam pentru drepturile noastre: educatie, sanatate, slujbe, RESPECT !
       Tinerii care au avut pana astazi doar verbal porniri civice, vizini si solutii politico-administrative, pot adera la organizatii de tineret ale unor partide politice serioase, la diverse ONG-uri cu scopuri constructive, la asociatii si organisme prin intermediul carora isi pot face simtita prezenta in societate.
       Pot afirma cu tarie ca aceasta optiune reprezinta pentru fiecare tanar o imensa oportunitate in viata, o sansa in plus in comparatie cu ceea ce ofera cotidianul.
       Profit de pozitia mea de presedinte al organizatiei de tineret a Partidului National  Liberal, filiala Braila si va adresez tuturor celor care aveti inca optimism si speranta, rugamintea de a face un pas in fata ! Alaturati-va noua in "lupta" cu non-valorile cu infractorii si cu manelistii, cei care astazi au tupeul sa se erijeze in conducatorii societatii !
       Tinerii din organizatiile liberale, militeaza pentru convingerile lor si au sansa sa devina prin prisma educatiei si a instruirii adevarati leaderi in mediile lor de actiune !
       A venit momentul ca voi, cei care aveti prejudecati despre mediul politic, sa intelegeti ca echipa de tineret a PNL este formata din oameni care isi doresc progresul si interventia limitata a statului in viata noastra. Impreuna putem sa ne impunem civilizat punctele de vedere !   
      Tara aceasta este a bunicilor nostri si suntem datori sa o lasam mostenire copiilor nostrii, asa cum era ea odata, frumoasa si bogata !
        Tineretul National Liberal va cheama alaturi !



       Puiu Eduard Anton
       Presedinte TNL Braila

       













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu