Sigla TNL

Sigla TNL

duminică, 29 ianuarie 2012

E timpul sa decideti viitorul !

  



       Acest colaj de imagini prezinta o mica parte dintre tinerii liberali care sustin un proiect politic nou, pentru judetul Braila !
       Aceasta este o mica parte din tanara echipa a PNL-ului, care isi doreste cu adevarat, un altfel de viitor pentru braileni !
        Pe parcursul celor peste 20 de ani de la Revolutie, puterea de decizie a fost incredintata prin vot celor care beneficiau de notorietate, erau cunoscuti in Braila si prin urmare ajungeau sa conduca destinele noastre fie ca erau capabili sau nu.
        A venit vremea ca locuitorii acestui judet, sa incredinteze managementul administrativ unor tineri care nu au prins metehnele comunismului, unor tineri care isi doresc ca orasul sau comuna lor sa arate ca cele de "afara", unor tineri care pana acum au asistat neputinciosi la incompetenta, demagogie, coruptie si indiferenta!
        ACUM,  lasa-ti-ne sa aranjam parcurile, sa plantam flori, sa infrumusetam cladirile si sa creeam locuri de munca pentru braileni !
        Cu mentiunea ferma, ca acest mesaj nu este unul electoral ci mai degraba o chemare sincera la IMPLICARE , va rugam dragi tineri braileni sa veniti alaturi de noi !  Veti vedea ca nu facem acel gen de politica de care v-ati scarbit, ci doar pregatim solutii pentru urbea noastra !
      Acum aveti oportunitatea sa va implicati si impreuna sa influentam viitorul !

        Tinerii liberali braileni se intalnesc in fiecare luni ora 18.30  la sediul PNL Braila si daca va doriti un oras mai prosper , va asteptam in echipa noastra !

                                                                                                Eduard Puiu

                                                                                          Presedinte TNL Braila


        Info: 07666 58352/ 0752031903









   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu