Sigla TNL

Sigla TNL

miercuri, 1 februarie 2012

PNL isi desemneaza echipa de la Municipiu

    
        Doi candidati tineri in cursa pentru functia de presedinte al Biroului Permanent Municipal al PNL Braila.
        Sambata, 4 februarie, la restaurantul Bulevard, incepand cu ora 10.30 vor avea loc alegerile pentru desemnarea presedintelui Biroului Permanent Municipal al PNL Braila, dar si al membilor acestuia.
        Cei doi candidati inscrisi in cursa pentru ocuparea functiei, respectiv Adrian Neagu Radulescu (vicepresedinte CJ) si Alexandru Zaharia Danaila (viceprimar), sunt doi  dintre tinerii formatiunii politice, dornici de afirmare. Invingand conceptiile potrivit carora, doar cei cu experianta au intelepciunea si priceperea de a conduce o organizatie politica, cei doi candidati ne-au demonstrat contrariul. Acest lucru poate fi demonstrat mai ales prin intermediul valentelor de buni organizatori politici, valente care au fost demonstrate pana in prezent.
        Pe langa activitatea politica, atat Alexandru Danaila, cat si Adrian Radulescu au demonstrat ca pot tine piept cu pricepere problemelor de administratie publica, a posturilor pe care le detin. Cert este ca, in urma acestei lupte politice, doar unul va putea ocupa functia de conducere a organizatiei. Totusi, trebuie tinut cont ca partea cea mai frumoasa a infruntarii, va fi, trecerea in palmaresul fiecaruia inca o experienta menita sa contribuie atat la progresul viitorului lor politic, dar mai ales al PNL Braila, prin spiritul de competitivitate care se creaza.
      Pentru competitia de sambata, celor doi contracandidati, le uram: Succes!

                                                                                      Florin Iaba
                                                                   Responsabil Comunicare TNL Braila



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu